Mijn naam is Hellen Zwinkels en ik ben woonachtig in Alphen aan den Rijn.

Mijn hele werkende leven heb ik in diverse ondersteunende en leidinggevende functies gewerkt. Hierbij heb ik altijd als doel gehad, om te stoppen rond mijn 50ste levensjaar, om vervolgens iets te gaan ondernemen, waarmee ik iets voor anderen kan betekenen.

Uit mijn werkervaring heb ik meegekregen, hoeveel werkende mensen er gedeeltelijk of geheel buiten het werkproces vielen, als gevolg van spanningen en stress op het werk.

Dit is voor mij aanleiding geweest, om mij door middel van cursussen en trainingen te verdiepen in massagetechnieken, die gericht zijn op het laten afnemen van spanningen in het lichaam.

Uit die verschillende technieken heb ik een eigen techniek samengesteld, waarmee ik uw spanningen en stress in elk geval in uw lichaam kan laten afnemen.

Hierbij gaat het in de basis vooral om de techniek.

Mijn behandelingen zijn dus voornamelijk gericht op het verminderen van het effect van uw spanningen op uw lichaam.

Hoewel in sommige functies spanningen en stress natuurlijk niet vermeden kunnen worden, zijn er wel voldoende omstandigheden te verbeteren, om die spanningen te kunnen verminderen.

Hoewel een goed gesprek bij een kop koffie altijd kan helpen en ik die ook zeker kan bieden, is mijn behandeling daarop dus niet gericht.

Er is ook geen religieuze of mystieke achtergrond aan mijn werk verbonden en dus gebruik ik ook geen technieken of materialen, die daarin zijn geworteld (bijvoorbeeld: warme stenen, wierook en dergelijke).

Bij mijn behandelingen gebruik ik rustige muziek, die ik graag aanpas aan uw wens.